Special design

Asusteita omalla logolla tai designilla

Loistava tapa erottua joukosta, sekä antaa yrityksestä menestyneen vaikutelman, on asuste omalla värillä tai logolla. Anna meidän viimeistellä yrityksenne virkapuku ainutlaatuisella tuotteella!

Pyydä tarjous

SOLMIO – HUIVI – RUSETTI – TASKULIINA

Meillä on pitkä kokemus solmioiden ja huivien suunnittelusta. Voimme valmistaa teille kudotun solmion, taskuliinan tai huivin yrityksenne logolla. Erikoisempia designeja, jossa kuvia, voimme myös toteuttaa digipainatuksella. On myös mahdollista saada tuotteeseen oma etiketti ja lahjalaatikko.

Pyydä tarjous

Jotkut ammatit vaativat turva-asusteita, solmiot tai huvit voidaan tehdä turvallisena kuminauha- tai tarrakiinityksellä.

Silkki tai polyesteri?

Mieti mihin käyttöön tuote tulee! Silkki solmio on ylellinen yrityslahja ja sopii liikemiehelle hyvin, mutta on materiaaliltaan arka. Korkealaatuinen polyesteri / mikrokuitu solmio voi ammattikuljettajalle tai vartijalle olla parempi vaihtoehto. Solmio voidaan myös käsitellä teflonilla, mikä tekee pinnasta kestävämmän.

VYÖ

Näyttävä vyö yrityksen logolla on arvostettu lahja ja hieno asuste henkilökunnan virkapukuun. Logon voi kaivertaa laserilla solkeen tai tehdä oman muodon mukaan. Toinen hillitympi tapa merkata vyön on stanssaus nahkaan.

Pyydä tarjous

Mikäli tuntuu vaikealta päättää vyön pituus, niin meillä on myös siihen ratkaisu. Valitse silloin helposti lyhennettävä vyö.

SOLMIONEULA – KALVOSINNAPIT – HENKSELIT

Pyydä tarjous